tiistai 10. marraskuuta 2009

Vintage-koruja, helmiäistä

Aika on hurahtanut johonkin ihan huomaamatta. Sain kaipaamani Vintaj- ja Trinity -korunosat vihdoin tullista ja into on ollut kova. Etenkin Trinityn tuotteet ovat aivan ihania, hopean- ja kullankiiltoa korujen pinnassa.Valkoruusu


Aivan ihana simpukanhelmiäisestä tehty ruusu koristamassa Trinityn vintage-tyylisiä osia. Ketjussa on lisäksi helmiäisestä valmistettuja lehtiä ja välikappaleina muutamia vintage-osia.


Vintage-korvakoruja


Sain sisarenikin innostumaan koruilusta, kun hän näki tekemiäni koruja ja laatikoittain ihania korutarvikkeita. Yömyöhään väänsimme ja käänsimme lenkkejä ja koukkuja, valikoimme simpukoita ja helmiä ja ihastelimme koruja. Kuvassa oikealla alhaalla olevat simpukkakorut, joissa on punainen makeanveden helmi koristeena, ovat sisareni luovuutta. Abalonelle olen itse menettänyt sydämeni, samoin herkälle ja kauniille simpukan helmiäiselle. Tulen siis varmasti nauttimaan hääkorujen suunnittelusta vuoden vaihteessa :-)3 kommenttia:

  1. Kauniita vintagekoruja ja tuo valkoinen ruusukoru on kyllä ihastuttava! Onneksi olkoon ihastuttavasta työstäsi!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset Marjo. Täytynee tuota työtä vielä vähän parannella joskus, ulkonäkö on todella kaunis, mutta osat ovat vähän jäykästi kiinni (sitähän ei kuva paljasta).

    VastaaPoista
  3. Jälleen upeita koruja! Ruusukoru on kaunis, ja tuo helmiäisvälke korostaa hyvin tuota Trinity-osaa.

    VastaaPoista