perjantai 2. lokakuuta 2009

Vintage koruja


Keijun suloisuus

Kultalilja sai vihdoin jälleenmyyntisopimuksen Vintaj Natural Brass Co:n kanssa. Ensimmäiset vintage-tyyliset messinki-korunosat on tilattu ja ideoita uusiksi koruiksi on paljon. Kauniit osat ja filigraanit kiehtovat ja inspirioivat uusiin kokeiluihin.


Tästä saa ihanan keskiosan kaulaketjuun tai ranneketjuun. Hiuskoruksi tämä olisi aivan loistava!

Messinki on kestävä ja edullinen korumateriaali. Korut voi valmistamisen jälkeen suojata vahaamalla ne, mutta Vintaj-messinki ei ruostu eikä muutu vihreäksi ihoa vastenkaan. Korut ovat nikkelivapaita (ihana asia nikkeliallergikon näkökulmasta), lyijyä. Vintaj käyttää messingin valmistukseen ainoastaan kuparia ja sinkkiä, sillä saavutetaan korumetallille hyvät ominaisuudet ja kaunis ulkonäkö.Riipus tai korvakorun osa. Ideoita on loputtomiin

Parissa viikossa tilaamani korunosat ovat saapuneet ja pääsen kokeilemaan Vintage-koruja käytännössä. Siihen saakka joudun tyytymään muihin koruihin ja malttamaan mieleni...

6 kommenttia:

 1. Malttamattomana odotan, että myyntiin saat niin pääsee itsekkin kokeilemaan.

  VastaaPoista
 2. Niin odotan minäkin, mieli palaa jo vintage-koruihin. Tilasin nyt myös Swarovskin joitain antiikki-helmiä, sopinevat loistavasti yhteen näiden messinki-osien kanssa.

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo vintagejutut.......edelleen mielestäni ; )

  VastaaPoista
 4. Innostuin itsekin ihan täysin, kun näin Vintaj:n ideagallerian. Suosittelen siellä vierailemista, tosi tyylikkäitä toteutuksia ja käyttökelpoisia ideoita paljon.

  VastaaPoista
 5. Thanks for stopping by my blog and for the great comments! I love you stuff listed at artfire - beautiful!

  VastaaPoista
 6. Oi joi, onpa täällä ihania asioita...

  VastaaPoista