sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Ainutlaatuisia koruja kotikutsuilla

Haluaisitko itsellesi ilmaiseksi ihania koruja? Järjestä korukutsut kotonasi tai työpaikallasi ja saat näitä upeita tuotteita veloituksetta! Kutsuilla sinulla on mahdollisuus viettää mukavaa aikaa yhdessä ystäviesi kanssa, sovittaa koruja tai suunnitella aivan oma upea korukokonaisuutesi.

Tulen esittelemään emännän kanssa yhdessä valitun korumalliston sekä irtohelmiä ja korutarvikkeita. Tarvikkeista voit suunnitella juuri itsellesi sopivan kokonaisuuden ja saada haaveesi mukaisen korun. Kutsuilla on koruja sekä verkkokaupasta että ainutlaatuisia koruja, joita ei myydä muualla kuin kutsuilla. Kaikki esiteltävät korut ovat käsityönä valmistettuja. Otan myös välineitä mukaan, joten mahdollisesti saat suunnittelemasi korut mukaan heti kutsuilla.Korukutsuilla järjestetään kaikkien vieraiden kesken arvonta, jossa voittoina on koruja kuvaston ulkopuolelta. Sinä tai vieraasi saa saada omakseen ainutlaatuisen korun, jota ei ole kellään muulla.

Edut kotikutsuilla

• Ainutlaatuisia koruja, joita on saatavilla ainoastaan korukutsuilla
• Kotikutsujen erikoisalennuksia
• Yksilöllinen koru kuvaston ulkopuolelta arvontana
• Mahdollisuus suunnitella oma koru

Osa tuotteita on suoraan ostettavissa kutsuilta. Valitessasi näistä koruista tiedät siis heti mitä saat ja saat ne myös heti mukaasi. Ennen kutsuja emäntä voi esitellä kutsujen tarjontaa esitteistä ja voit tutustua osaan kutsuilla esiteltävistä koruista.

Emännän edut

Emännälle kutsujen järjestäminen ei vaadi omia ostoksia. Kiitokseksi kutsujen järjestämisestä emäntä saa pienen lahjan riippumatta kutsujen myynnistä! Lisäksi emännälle on erityisiä etuja kutsujen järjestämisestä.

Korukutsujen emäntä/isäntä saa lahjakortin, jonka hän voi käyttää ostaakseen tuotteita itselleen. Lahjakortin arvo on huikeat 10 % korukutsujen kokonaismyynnistä. 100 euron myynnistä saa 10 euron lahjakortin, 200 euron kutsuista 20 euron lahjakortin jne. Lahjakortin voi käyttää heti kutsuilla tai sen voi käyttää verkkokaupassa myöhemmin.

Kun vieraista kaksi sopii korukutsujen järjestämisestä 30 päivän sisällä kutsuista, saa emäntä kausittain vaihtuvan lahjan. Lahja lähetetään emännälle, kun sovitut kutsut on pidetty.

Korukutsuilla esitellään uusimpia korumalleja. Emännällä on mahdollisuus ostaa ennakko-ostona uusimpia koruja ennen niiden tuloa verkkokauppaan tai muualle myyntiin. Tämä erikoisoikeus on ainoastaan emännällä.

Ota yhteyttä ja järjestetään yhdessä ikimuistoiset korukutsut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti