sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Maaginen maailma Swarovskin kristalleissa

Onnenamuletti, rakkauden symboliKuuma intiaanikesä on lähestymässä loppuaan, syksy alkaa. Päivät ovat lyhyempiä ja aurinko paistaa päivä päivältä vähemmän. Swarovskin kristalleilla voit pidentää kesää jatkumaan aina läpi koko pimeän kauden ensi kesään saakka. Syksyllä luonto hehkuu eri väreissä, samat värit loistavat kristalleissa.

Swarovski on saanut uusimman ispiraationsa luonnon henkeäsalpaavasta kauneudesta. Uudet tulokkaat perheessä ovat Purple Blossom ja Enchanted Microcosm Swarovskin webbi-lehden mukaan. Keijut ja tontut, mielikuvitushahmot ovat Microcosmissa. Purple Blossom symbloloi elämän henkevyyden rikkautta maagisilla varjoillaan ja sävyjen rikkaudella. Swarovski on selvästikin ymmärtänyt maailmalla kasvavan kiinnostuksen Harry Potteriin, Keijuihin ja muihin maagisiin olentoihin.

Trendikäs 80-luku on myös jälleen palannut, kauden kuuma sana ovat symbolit. Kiedo itsesi risteihin, sydämiin ja onnenamuletteihin, samoin kuin graffiti tyyliin näyttäen Rock'nRoll-asennettasi värikkäillä kaulaketjuilla ja ranneketjuilla.
Enjoy darkening evenings using sparkling Swarovski and indulge in this mysterious and magical world of symbols, fairies and elfs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti